Telephelyünkön 1000 tojóból álló lúd szülőállományt tartunk, melynek szaporulata a cégünk által működtetett keltetőben kel, a naposállatok pedig szerződött partnerünk nevelőihez kerülnek.

Elsősorban állattenyésztési, nevelési, takarmányozási kísérletek megtervezésében és kivitelezésében, valamint az adatok feldolgozásában adunk segítséget partnereink számára. Kutatóintézetek, egyetemek diplomaterves és PhD hallgatóinak biztosítunk lehetőséget kutatómunkájuk elvégzésére telephelyünkön és a keltetőüzemben. Külső konzulensi támogatást, szakértő állatgondozói segítséget nyújtunk a nálunk lebonyolított kísérletekhez. Fogadunk egyetemi hallgatói csoportokat, helyszínt és szakmai segítséget adva gyakorlati oktatásukhoz.

A Nemzeti Élelmiszerlánc Biztonsági Hivatal által elfogadott, hatósági állatorvos által folyamatosan ellenőrzött, klímaberendezéssel ellátott teherautóval és élőállat szállítására felkészített, képzett gépjárművezetővel vállalunk élőállat- és tojásszállítást Magyarországon és a határokon túl is.

Elsősorban lúdtojások keltetésével foglalkozunk a Gödöllő-Babatpusztán (GAK Kft, Babatvölgyi Tanüzem) lévő keltetőüzemben. A keltető kapacitása heti 15 ezer lúdtojás berakását teszi lehetővé. Termékeny tojásra vetítve átlagosan 87,7 % az I. osztályú nálunk kelt naposlibák aránya, de nem ritka a 90% feletti kelési eredmény sem. Partnereinkkel bérkeltetési szerződést kötünk, amelyben meghatározzuk a rotációt, a keltetés és naposliba-szállítás feltételeit.